Tragedia din Brăneşti i-a ŞOCAT pe criminalişti. Mama femeii care şi-a dus fiicele spre moarte a dezvăluit DETALII ÎNFIORĂTOARE

Publicat: 18.08.2017, 13:20.
Actualizat: 18.08.2017, 14:53

Anchetatorii le-au audiat toată noaptea pe rudele femeii care s-a aruncat cu cele trei copile în faţa trenului şi au aflat detalii înfiorătoare.

Anchetatorii le-au audiat toată noaptea pe rudele femeii care s-a aruncat cu cele trei copile în faţa trenului şi au aflat detalii înfiorătoare.

De ieri dimineaţă, mama Alexandrei are ochii în lacrimi. De la ea a plecat fiica cu cele trei nepoate spre moarte.

Femeia povesteşte că fata ei suferea de depresie din clasa a 8-a şi că a luat medicamente doar un an. Lună de lună se ducea la Buftea la control. Lua reţeta şi, când ajungea acasă, se urca pe un deal şi arunca pastilele. Se dădea cu capul de gard, se închidea în casă şi răscolea prin toate hainele mamei. Iar soţul Alexandrei a ştiut din prima clipă de boala tinerei, de când erau iubiţi.

Citește și:

Şi mama Alexandrei suferă de câţiva ani de aceeaşi boală ca fiica ei, depresie severă.

Cum familia femeii, care este una respectabilă, este foarte săracă, autorităţile din Brăneşti spun că fac tot posibilul s-o ajute pe mama Alexandrei.

FLORIN-DANUT IONESCU, viceprimar Branesti
Se va face o ancheta socială şi o sa stabilim cu ce putem sa-i ajutam.

La locul unde s-a întâmplat nenorocirea, oamenii din Brăneşti au făcut un altar. Acolo vin şi aprind lumânări pentru mamă şi cele trei suflete nevinovate, fetiţele de 2, 5 şi 10 ani. Mecanicul locomotivei îşi aminteşte cu durere ce-a trâit ieri dimineaţă.

Nicuşor Dragnea, mecanic de locomotiva:
Eram pe distanta Pasarea Branesti, urma o restrictie la halta Bran, de 50 de km la ora, trenul era in frana si brusc au iesit din marginea drumului, din peste padure si in stanga si in dreapta, o doamna, o mama ca sa zic asa. Dar nu s-a vazut de parte, in scurt la 2 metri, scurt au iesit din padure, ce am putut sa vad, doi copilasi in brate si unul de mana, parca il tinea si s-au aruncat direct in fata mea si nu, asta a fost tot ce am vazut. Lucrez de 28 de ani, dar asa ceva nu am mai intalnit.

Cele patru trupuri neinsufleţite au fost duse la IML pentru necropsie. Medicii vor stabili dacă femeia era însărcinată. Soţul acesteia şi fratele lui sunt şi ei acolo pentru a ridica morţii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.