Antena Meniu Search
x

Oradea are, mai nou, dric cu baterii. Administratorul cimitirului e încântat: "Încape orice sicriu, o să vă arăt pe viu"

Directorul unei instituţii din Oradea s-a gândit să aducă un suflu nou în cimitir. Inspirat de maşinile pentru golf, acesta a dotat cimitirul din oraş, dar şi un parc de distracţii, cu trei automobile cu baterii care vor căra sicriele între capelă şi groapă, dar şi alimente sau alte produse în interiorul ştrandului, pe timp de vară.

Vezi și

În epoca modernizării, directorul unei instituţii din Oradea s-a gândit să aducă un suflu nou în cimitir. Inspirat de maşinile pentru golf, acesta a dotat cimitirul din oraş, dar şi un parc de distracţii, cu trei automobile cu baterii care vor căra sicriele între capelă şi groapă, dar şi alimente sau alte produse în interiorul ştrandului, pe timp de vară.

Dricul devine amintire la Oradea. La fel şi vechile cărucioare cu care se transportau până acum produse de tot felul, în parcul de distracţii. Trei automobile cu baterii au ajuns zilele acestea în curtea Administrației Domeniului Public din oraş. Peste 40 de mii de euro au fost platiţi pentru un dric şi două maşini model golf. Numai pentru maşina mortuară, oficialii au scos de la buget 16 mii de euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii sunt şi ei mulţumiţi. Şi spun că e un pas spre civilizaţie.

Şi cele două maşini de tip golf achiziţionate pentru parcul de distracţii din oraş sunt folositoare. Le vor uşura negreşit munca angajaţilor de acolo.

Maşinile vor fi înscrise şi în circulaţie, după care vor putea fi folosite chiar şi în oraş, exact ca automobilele obişnuite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Oradea are, mai nou, dric cu baterii. Administratorul cimitirului e încântat: "Încape orice sicriu, o să vă arăt pe viu"