Antena Meniu Search
x

Coșmar pe drumul dintre Râșnov și Bran. Se lucrează la șosea de 6 ani

Avem locuri frumoase în ţară, dar cum ajungem la ele? Asta se întreabă şi turiştii care merg spre Bran. Sunt nevoiţi să stea mult în trafic, pe DN 73, din cauza lucrărilor la şosea, care ar fi trebuit, culmea, să fie gata din 2015!

de Redactia Observator

la 30.06.2019, 10:38

Vezi și

Avem locuri frumoase în ţară, dar cum ajungem la ele? Asta se întreabă şi turiştii care merg spre Bran. Sunt nevoiţi să stea mult în trafic, pe DN 73, din cauza lucrărilor la şosea, care ar fi trebuit, culmea, să fie gata din 2015! Şi semafoarele sunt prea multe, spun ei, şi le îngreunează înaintarea. Situația afectează întreaga zonă, mai ales că acolo sunt unele dintre cele mai frumoase atracţii turistice ale României. 

Un experiment pentru echipa Observator, dar un drum cu mulţi nervi atât pentru localnici şi mai ales pentru turişti. Sunt nevoiţi să circule pe o singură bandă şi să oprească la mai multe semafoare. Se lucrează pe o porţiune de 13 kilometri din tronsonul Râşnov - Bran.

În sfârşit, am ajuns în centrul localităţii Bran. Traficul, deşi n-a fost foarte aglomerat, se desfășoară lent - 30 de kilometri într-o oră. Turiştii care aleg să vină în Bran dinspre Braşov trebuie să fie înarmaţi cu foarte multă răbdare pentru a sta la cele 5 semafoare de pe DN 73.

Oficialii din transporturi spun că vinovată este firma care efectuează lucrările. Le-a început în 2013, iar în 2015 ar fi trebuit să fie gata. Aşa că ministrul Răzvan Cuc a reziliat contractul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Coșmar pe drumul dintre Râșnov și Bran. Se lucrează la șosea de 6 ani