Antena Meniu Search
x

Drum plin de gropi, marcat din greseală cu vopsea, în Bistriţa Năsăud

În Bistriţa Năsăud există un drum unic. E plin de gropi din care mai creşte şi iarbă, însă este proaspăt marcat. Pe o lungime de 8 kilometri, pe mijlocul şoselei, este trasată cea mai caraghioasă dungă albă.

Vezi și

În Bistriţa Năsăud există un drum unic. E plin de gropi din care mai creşte şi iarbă, însă este proaspăt marcat. Pe o lungime de 8 kilometri, pe mijlocul şoselei, este trasată cea mai caraghioasă dungă albă. Vina aparţine unui muncitor neatent, care - în loc să marcheze un drum recent reabilitat - s-a ocupat de unul care va fi reparat abia la anul.

Gropi adânci, marcaje trasate greşit, vopsea care trece peste iarba crescută în craterele din asfalt. Aşa arată drumul judeţean care leagă Miceştii de Câmpie cu Sânmihaiu de Câmpie. O porţiune de opt kilometri care în loc să fie asfaltată, a fost marcată cu linii - unele dintre ele - strâmbe.

Greşeala făcută de muncitori este recunoscută şi de reprezentanţii Consiliului Judeţean. Însă, până ca porţiunea de drum să fie reabilitată total mai durează. Abia anul viitor ar trebui să se întâmple asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Drum plin de gropi, marcat din greseală cu vopsea, în Bistriţa Năsăud