Antena Meniu Search
x

Drumarii din Capitală au avut o noapte albă

După ce au fost amendaţi de poliţişti că nu şi-au făcut treaba, drumarii din Capitală au avut o noapte albă. Au încărcat în camioane zăpada din staţiile RATB, au patrulat cu plugurile pe marile bulevarde, ba chiar şi-au făcut drum şi pe străzile secundare.

Vezi și

  După ce au fost amendaţi de poliţişti că nu şi-au făcut treaba, drumarii din capitală au avut o noapte albă. Au încărcat în camioane zăpada din staţiile RATB, au patrulat cu plugurile pe marile bulevarde, ba chiar şi-au făcut drum şi pe străzile secundare. Din păcate ninsoarea n-a contenit în capitală, aşa că bucureştenii ar putea avea o dimineaţă tot albă.

Aseară, după şedinţa comandamentului de iarnă, primarul interimar a ieşit pe străzi să-i controleze pe drumari. Iar călătorii au fost nevoiţi să-şi continue drumul la pas, printre grămezile de zăpadă.

Trotuarele au devenit adevărate capcane şi pentru cei care au vrut să folosească transportul în comun. Au făcut acrobaţii ca să urce în autobuz.

Pentru haosul de ieri firmele de deszăpezire au primit şase amenzi de la poliţia rutieră, de câte 2.200 de lei fiecare.

În 13 intersecţii din Capitală s-au defectat semafoarele, dar problema va fi remediată astăzi, spun reprezentanţii primăriei generale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Drumarii din Capitală au avut o noapte albă