Antena Meniu Search
x

Drumul spre examen putea să le fie fatal unor tineri din Dej

Drumul spre examen putea să le fie fatal unor tineri din Dej. Azi dimineaţă, după o noapte de învăţat, băieţii s-au urcat în maşină şi au pornit spre Cluj, la facultate

Vezi și

Drumul spre examen putea să le fie fatal unor tineri din Dej. Azi dimineaţă, după o noapte de învăţat, băieţii s-au urcat în maşină şi au pornit spre Cluj, la facultate

După doar câţiva kilometri autoturismul s-a oprit însă brusc, într-un pod de beton. Zeci de minute, pompierii s-au chinuit să-i scoată pe studenţi dintre fiare. Doi dintre ei erau încarceraţi. 

Prins în centura de siguranţă şi aplecat pentru un airbag, pasagerul din partea dreaptă aşteaptă ca pompierii să-l elibereze. Tânărul a rămas imobilizat între fiarele maşinii care trebuia să-l ducă la un examen în Cluj. Era cu alţi doi colegi.

Pasagerul de pe bancheta din spate a scăpat cu răni superficiale. Şoferul însă nu a fost la fel de norocos. Zeci de minute, pompierii au luptat să-i scoată pe tineri dintre fiarele maşinii.

Pasagerii, dar şi şoferul sunt tineri studenţi, în anul întâi, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. După o noapte de învăţat, azi-dimineaţă au pornit spre un examen. După doar câţiva kilometri, în localitatea Nima, şoferul ar fi încercat să depăşescă pe partea dreaptă, spune un martor, când a pierdut controlul volanului. Maşina a căzut într-un şanţ adânc şi s-a oprit violent, abia în podul de beton.

Un al patrulea coleg a scăpat ca prin minune. El încă nu apucase să se urce alături de colegii lui. Urma să fie luat de pe drum, abia după câţiva kilometri. Doi dintre studenţii răniţi au rămas acum internaţi la spital în Dej. Şoferul a fost transferat la Cluj-Napoca. Poliţiştii nu au stabilit încă exact cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Drumul spre examen putea să le fie fatal unor tineri din Dej