Antena Meniu Search
x

Abia se angajase şi începuse să facă naveta cu trenul, când un tânăr de 19 ani din Vrancea a fost făcut ZOB de o locomotivă

Moarte cumplită pentru un tânăr din Vrancea! Imediat ce a coborât din tren, a fost spulberat de o garnitură ce venea din sens opus.

Vezi și

Moarte cumplită pentru un tânăr din Vrancea! Imediat ce a coborât din tren, a fost spulberat de o garnitură ce venea din sens opus. Băiatul de 19 ani se întorcea de la serviciu! Asculta muzică în căşti şi nu a auzit trenul care se apropia.Impactul a fost atât de violent, încât a fost aruncat la zeci de metri distanţă.

Pe şinele de tren pe care Daniel se fotografia în urmă cu doar două luni, s-au aprins aseară candele. Familia şi prietenii băiatului au vărsat lacrimi amare în Gara din Gugeşti. 

Distras de muzica pe care o asculta în căşti, tânărul de 19 ani nu s-a uitat în jur, după ce a coborât din trenul care îl aducea de la Focşani. A traversat peronul şi nu a văzut garnitura ce venea din sens opus. "Pe partea cealaltă, cu căştile în urechi. A venit un alt tren şi l-a bubuit! L-a aruncat din stâlpul ăla, în stâlpul celălalt.", povesteşte un martor.

A fost izbit violent şi aruncat la zeci de metri distanţă. Tocmai se întorcea de la noul lui loc de muncă. Se angajase de curând în Focşani şi făcea naveta cu trenul: "Săptămâna trecută m-am întâlnit cu el în centru. Mi-a spus că-i bine, munceşte." 

În urmă cu un an, pe pagina sa de Facebook, Daniel posta un mesaj tulburător "Dacă aş sări, i-ar păsa cuiva?" Moartea sa violentă a şocat comunitatea. Zeci de cunoscuţi au plâns aseară lângă trupul său neînsufleţit.

O anchetă a poliţiştilor va stabili cum de a fost posibilă o asemenea tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Abia se angajase şi începuse să facă naveta cu trenul, când un tânăr de 19 ani din Vrancea a fost făcut ZOB de o locomotivă