Antena Meniu Search
x

După kendama şi spinner, a apărut squishy. Jucăria poate avea diferite forme, culori, dar şi arome

O nouă jucărie-fenomen i-a cucerit pe copii. După kendama şi spinner, a apărut squishy. Jucăria este din spumă cauciucată specială şi poate avea diferite forme,

Vezi și

O nouă jucărie-fenomen i-a cucerit pe copii. După kendama şi spinner, a apărut squishy. Jucăria este din spumă cauciucată specială şi poate avea diferite forme, culori, dar şi arome. Rolul ei este să destindă, însă cei mici adoră să colecţioneze diferitele modele.

Squishy este jucăria momentului. Charlize şi Karim au văzut-o la colegi. Şi-acum, s-au transformat în adevăraţi colecţionari. 

Se găsesc în magazinele de profil, dar şi în pieţe. Pe tarabă, preţul este la jumătate. Psihologii vorbesc despre plăcerea copiilor de a colecţiona. Mai ales că internet e plin de filmuleţe cu vloggeri care promovează aceste jucării. 

Atenţie şi la pericole! Unele jucării de acest fel sunt prea mici şi ar putea fi cu uşurinţă înghiţite, iar americanii au descoperit în ele şi substanţe toxice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » După kendama şi spinner, a apărut squishy. Jucăria poate avea diferite forme, culori, dar şi arome