Antena Meniu Search
x

După trei ani de anchete şi procese, dosarul "Grădiniţa Groazei din Constanţa" a ajuns la final

Dosarul "Grădiniţa Groazei din Constanţa" a ajuns la final. Procurorii au cerut azi condamnarea penală a celor 6 educatoare acuzate că au maltratat copii.

Vezi și

Procurorii au cerut azi condamnarea penală a celor 6 educatoare acuzate că au maltratat mai mulţi copii. Reamintim, în acest caz, unul dintre judecători a fost sancţionat de CSM după ce a dispus ca micuţii să fie aduşi la instanţă cu duba.

Vineri are loc ultimul termen in dosarul Micul regat la judecatoria Constanţa la ora 9:00. Urmeaza sa fie audiata o educatoare care nu a putut da declaratii la termenul trecut. Mai apoi vor fi trasate si concluziile din acest caz .

Tot vineri vor fi prezente si inculpatele din acest caz si cel mai probabil si mamicile.

Scandalul a izbucnit in 2014. Pe lângă abuzurile fizice, copiii au suferit de rele tratamente fără precedent în România. Potrivit unor înregistrări, micuţilor li se dădea să bea vin, pentru a putea dormi la prânz, iar când se trezeau erau puşi să bea cafea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » După trei ani de anchete şi procese, dosarul "Grădiniţa Groazei din Constanţa" a ajuns la final