Antena Meniu Search
x

DURERE NESFÂRŞITĂ la înmormântarea adolescentei orfane care a ars de vie duminică, într-o maşină, după un accident produs de un tânăr de 19 ani (VIDEO)

Adolescenta care a murit carbonizată în Timiş, acum 4 zile, a fost înmormântată astăzi. Alături de ea, pe ultimul drum, au venit colegi de la centrul de plasament în care locuia, dar şi rude. Unele dintre acestea nu au putut să facă faţă durerii.

Adolescenta care a murit carbonizată în Timiş, acum 4 zile, a fost înmormântată astăzi. Alături de ea, pe ultimul drum, au venit colegi de la centrul de plasament în care locuia, dar şi rude. Unele dintre acestea nu au putut să facă faţă durerii.

O femeie a leşinat în capela unde era depus sicriul Casandrei Lăcătuş, ea fiind scoasă afară de apropiaţi. Colegii de la centrul în care tânăra a crescut i-au dedicat pe facebook un clip comemorativ. "Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimiile noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace...ne vei lipsi Casandra.Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa ptr noi toti. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Dumnezeu sa te ierte!!!", a scris unul dintre prietenii fetei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi tineri au fost găsiţi carbonizați pe bancheta din spate a unui autoturism marca Audi, duminică seară, iar la două ore după producerea accidentului a fost găsit şi şoferul, un tânăr de 19 ani, care fugise de la locul tragediei.

Autoturismul s-a oprit într-un pom și a luat foc. Șoferul și pasagera din dreapta au reușit să iasă din autoturism, dar, din păcate, pasagerii de pe bancheta din spate, un tânăr de 20 de ani și o fată de aproximativ 16-17 ani, au rămas captivi. Aceștia au murit carbonizați.

Şoferul vinovat de accident e acuzat de ucidere din culpă, dar şi de faptul că a fugit de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » DURERE NESFÂRŞITĂ la înmormântarea adolescentei orfane care a ars de vie duminică, într-o maşină, după un accident produs de un tânăr de 19 ani (VIDEO)