Antena Meniu Search
x

Secretul acestei spectaculoase domnișoare, care obișnuia să mănânce untură cu lingura. Uite cum arată acum!

De la gras la slab e doar ambițite, iar de la slab la gras e doar mâncare, spunea un antrenor celebru. Ambiție a avut și această frumoasă domnișoară, după ce a scăpat de un surplus de greutate de aproape 40 de kilograme.

De la gras la slab e doar ambițite, iar de la slab la gras e doar mâncare, spunea un antrenor celebru. Ambiție a avut și această frumoasă domnișoară, după ce a scăpat de un surplus de greutate de aproape 40 de kilograme.

În multe cazuri, se întâmplă un eveniment care șochează sau suprinde, în privința greutății. O fotografie mai veche, o comparație cu munți, copaci sau mașini. În cazul frumoasei Nikki Harvey a fost vorba despre o cascadă. A vrut să facă o poză și indiferent cum încera s-o încadreze în obiectiv, nu se vedea cascada.

"Nu-mi dădema seama că luam constant în greutate, pentru că eram mai tot timpul ocupată ori cu mâncatul, ori cu distracția. Dar apoi am văzut o poză cu mine în bikini lângă o cascadă și nu m-am recunoscut. Nu se vedea cascada de mine. Nu am putut să cred că ma uitam la mine. Atunci s-a rupt filmul și-am zis, gata. Plângeam de fiecare dată când mă vedeam în oglindă și cred că vreo șase luni de-atunci nu am mai vrut să apar în nicio fotografie", mărturisește Nikki.

"Apoi am trecut la treabă. Mi-am luat un iubit sportiv, era rugbist. L-am rugat să mă muncească cum știe el mai bine. Mi-a pus fiarele în mână, mi-a dat un program și cu o dietă pe care o să v-o spun imediat, am dat jos într-un an aproape 40 de kilograme. Și mă mențin la greutatea de acum, fără eforturile pe care a trebuit să le fac la început. Înainte mâncam untură cu lingura și ridicam sticle de bere, acum împing la piept 100 de kilograme. Eu zic că e bine", spune Nikki.

Dieta lui Nikki acum

Mic dejun: 30 de grame de ovăz cu afine

Prânz: pui cu legume

Gustare de după-amiază: Salată cu ton și avocado

Cina: pui și legume din nou

Cina: Iaurt cu pudra de proteine

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Secretul acestei spectaculoase domnișoare, care obișnuia să mănânce untură cu lingura. Uite cum arată acum!