Antena Meniu Search
x

Anchetă de proporţii în Dâmboviţa după ce doi bărbaţi au fost găsiţi ÎMPUŞCAŢI pe câmp de lângă Târgovişte!

Un trecător a făcut descoperirea şocantă şi a alertat autorităţile. Se ia în calcul varianta unei duble crime.

Vezi și

Un trecător a făcut descoperirea şocantă şi a alertat autorităţile. Se ia în calcul varianta unei duble crime, iar anchetatorii au făcut cercetări până târziu în noapte pentru desluşi cazul. Una dintre victime era consilier local în Răzvad, iar cealalaltă angajatul său. 

Ora 18. Pe un câmp din zona grădinilor de la marginea satului Nisipuri zac fără suflare trupurile a doi bărbaţi.

La aproximativ 300 de metri distanţă de la maşina cu care veniseră, un trecător a găsit trupurile celor doi bărbaţi împuşcaţi şi a alertat imediat autorităţile.

În scurt timp, câmpul este împânzit de poliţişti. Procurorii iau în calcul inclusiv varianta unei ... duble crime.

Mihai Dincă, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: "Au fost găsite două persoane decedate, cel mai probabil din primele verificări pe care le-am făcut, incidentul s-a produs ca urmare a împuşcării. Efectuăm cercetări în continuare, investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat."

O ipoteză luată în calcul este ca victimele să fi dat peste braconieri... cu care ar fi intrat în conflict. 

Trupurile fără viaţă au fost rapid identificate. Unul dintre bărbaţii împuşcaţi este Gheorghe Ifrim, consilier local în localitatea Răzvad. Celălalt, un angajat cu care venise să culeagă varza. Zgomotul împuşcărilor au fost auzite de un prieten cu care consilierul vorbea la telefon în acel moment. 

Localnicii sunt şocaţi de cele întâmplate în satul lor.

Dubla tragedie a deschis o anchetă de amploare. Trupurile victimelor au fost transportate la medicină legală pentru necropsie. Criminaliştii au ridicat mai multe probe cu ajutorul cărora speră să dea de urma vinovaţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Anchetă de proporţii în Dâmboviţa după ce doi bărbaţi au fost găsiţi ÎMPUŞCAŢI pe câmp de lângă Târgovişte!