Antena Meniu Search
x

E stare de alertă! Se revarsă apele peste Oltenia!

Doi bărbaţi au murit! Sute de oameni au fost evacuaţi din calea puhoaielor şi pericolul creşte de la o oră la alta. E cod roşu de inundaţii în Gorj şi Vâlcea.

Vezi și

 Doi bărbaţi au murit! Sute de oameni au fost evacuaţi din calea puhoaielor şi pericolul creşte de la o oră la alta. E cod roşu de inundaţii în Gorj şi Vâlcea. Alte şapte judeţe sunt sub cod portocaliu, iar avertizarea s-a extins şi spre judeţe din Muntenia şi Transilvania.

În Vâlcea, în câteva ore, un sat întreg a fost înghiţit de ape. Case, drumuri şi poduri au dispărut sub şuvoaiele care au schimbat cursul unui râu. În jur de o sută de oameni rămaşi izolaţi pe un petic de pământ, între ape, au fost salvaţi cu elicopterele.

Au fost momente dramatice în spitalul din Bacău. Atât de dramatice, încât medicii şi paznicii au încremenit, speriaţi şi stupefiaţi. Un pacient şi-a pierdut cumpătul şi a distrus totul în calea lui.

Un tânăr de nici 20 de ani a fost scos din mare mai mult mort şi, după jumătate de oră de resuscitare, când nimeni nu se mai aştepta la o minune, inima lui a început să bată din nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » E stare de alertă! Se revarsă apele peste Oltenia!