Antena Meniu Search
x

Echipa de muncitori a lui Dorel a distrus un drum proaspat asfaltat

Dupa 20 de ani stradutele dintr-un cartier sucevean au vazut si ele asfalt. Si a fost bucurie mare intre localnici, care a durat, ca-n povesti, trei zile. Odata turnat, o alta echipa si-a facut aparitia si a inceput sa sape santuri

Vezi și

"Se asteptau oamenii ca de foarte mult timp sa se intample si ceva pozitiv in cartier. Acest cartier a fost tratat cu indulgenta sau chiar cu neatentie", spunea Ovidiu Doroftei, viceprimarul Sucevei. Dar bucuria a durat putin. Intr-o dimineata lucrarile s-au reluat.

Mai exact, nici nu apucase sa se usuce bine proaspatul asfalt ca o alta firma a venit si a inceput sa sparga.Exista un proiect, dar mai vechi, care prevede ca reteaua de apa rece trebuie reconditionata. Finantarea lui a venit insa mai tarziu, printr-un program al Uniunii Europeane.

"In asteptarea unor lucrari la utilitatile de apa si canal, nu putem lasa intreg orasul plin de cratere si de gropi", a mai spus viceprimarul Sucevei. Asa a decis Primaria ca reabilitarea strazii sa fie facuta cu doar cateva cateva zile inainte ca cei de la firma care extind reteaua de apa sa se apuce de lucru. O decizie de poveste, spun acum oamenii suparati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Echipa de muncitori a lui Dorel a distrus un drum proaspat asfaltat