Antena Meniu Search
x

Educatoarea din Vrancea, filmată anul trecut în timp ce lovea copiii şi ţipa la ei, nu mai are voie să predea!

Este decizia luată de instanţă în dosarul în care Mihaela Ciornea a fost trimisă în judecată pentru fapte de purtare abuzivă.

Vezi și

Este decizia luată de instanţă în dosarul în care Mihaela Ciornea a fost trimisă în judecată pentru fapte de purtare abuzivă. Totul a ieşit la lumină după ce scenele de violenţă de la grădiniţă au fost înregistrate cu telefonul mobil de o mămică şi postate pe Internet.

Judecătorii au ținut cont de un raport de expertiză medico-legală, care a indicat, în concluzii , două aspecte cruciale: "Comisia de expertiză medico- legală psihiatrică aprecizază discernământ absent la momentul respectiv în raport cu faptele reținute în sarcina acesteia. Diagnosticul susmenționat este incompatibil cu exercitarea/continuarea profesiei în învățământ", se arată în concluziile raportului medico-legal întocmit la cererea instanței cu privire la discernământul educatoarei.

Ca urmare a lipsei discernământului, educatoarea Mihaiela Ciornea a fost achitată de judecători, soluția nefiind însă definitivă. La momentul pronunțării acestei soluții, Mihaela Ciornea era internată în cadrul secției de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență "Sf. Pantelimon", după cum dispusese, printr-o altă soluție, aceeași instanță. Soluția din dosarul privind purtarea abuzivă menține însă obligarea inculpatei la tratament medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Educatoarea din Vrancea, filmată anul trecut în timp ce lovea copiii şi ţipa la ei, nu mai are voie să predea!