Antena Meniu Search
x

Efectul #METOO: Rimaru, solistul de la RACLA, a fost concediat!

Metoo, mişcarea prin care mii de femei din întreaga lume demască abuzurile sexuale la care au fost supuse, are ecouri şi în ţara noastră.

Vezi și

Metoo, mişcarea prin care mii de femei din întreaga lume demască abuzurile sexuale la care au fost supuse, are ecouri şi în ţara noastră. Ecouri, dar şi urmări. Solistul trupei RACLA, Călin Ionescu, a fost concediat azi după ce mai multe foste colege l-au acuzat de agresiuni verbale şi fizice. 

Călin Ionescu, cunoscut drept Rimaru, solistul trupei de HIP-HOP RACLA, a rămas fără loc de muncă, după ce a fost acuzat, pe internet, de hărţuire sexuală. Scandalul a izbucnit în urmă cu câteva zile, odată ce mişcarea #metoo a cuprins şi ţara noastră. Este vorba despre mărturiile femeilor abuzate sau hărţuite de-a lungul timpului şi care, după o lungă tăcere, au hotărât să-i demaşte pe agresori.

Unul din ei ar fi Rimaru, până astăzi, director al unui grup de Publicitate.  Mai multe femei care au lucrat sau colaborat cu Calin Ionescu s-au plans pe Facebook de abuzurile verbale si uneori fizice ale acestuia.

Rimaru a negat acuzaţiile, dar astăzi, compania unde lucra a anunţat că lui Rimaru i s-a desfăcut contractul de muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Efectul #METOO: Rimaru, solistul de la RACLA, a fost concediat!