Antena Meniu Search
x

Ei sunt părinții care și-au îndemnat fetița de 2 ani să fumeze și să bea: "Hai, trage, trage! Vrei şi cafea?" (Video)

Imaginile surprinse într-o familie din județul Tulcea, unde o fetiță de 2 ani e încurajată de părinți să fumeze și să bea alool sau cafea, au devenit virale.

Imaginile surprinse într-o familie din județul Tulcea, unde o fetiță de 2 ani e încurajată de părinți să fumeze și să bea alool sau cafea, au devenit virale.

Cazul a ajuns rapid în atenția Protecției Copilului, care a deschis o anchetă.

Scenele au fost filmate în comuna Niculițel, din Tulcea, de unchiul fetei, care a confirmat, pentru Observator TV, că astfel de practici nu sunt o excepție în familia respectivă.

Pe acelaşi subiect

Adulţii o încurajează pe fată să tragă de mai multe ori din țigară și se distrează când cea mică începe să tuşească, oferindu-i ceva de băut. "Zi-i: Dă cafeaua! Bei suc?".

"Ăsta e modul lor de viaţă. Ei aşa văd lucrurile. Îndrumat la doi ani să servească o cafea, un pahar de vin şi o ţigară, sigur că la 10 ani sunt îndrumaţi şi la alte lucruri, prostituţie", a declarat unchiul copilei.

Imaginile ar fi fost filmate la o petrecere de bun venit dată în cinstea tatălui. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost o lună închis în Germania pentru furt. Săptămâna trecută s-a întors acasă, în judeţul Tulcea: "Mai mult de schimb de înjurături, nu ai ce să discuţi cu el."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ei sunt părinții care și-au îndemnat fetița de 2 ani să fumeze și să bea: "Hai, trage, trage! Vrei şi cafea?" (Video)