Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elev de la un liceu de top din Buzău riscă să fie exmatriculat din cauza unui comentariu pe Facebook (Video)

Un elev de la un liceu de top din Buzău riscă să fie exmatriculat din cauza unui comentariu pe care l-a făcut la adresa unei profesoare pe un grup de pe o rețea de socializare.

de Redactia Observator

la 02.11.2018 , 17:04

Un comentariu pe Facebook poate aduce exmatricularea din scoala Elev, la un pas de exmatriculare dupa un comentariu pe Facebook la adresa unei profesoare - Observator

Un elev de la un liceu de top din Buzău riscă să fie exmatriculat din cauza unui comentariu pe care l-a făcut la adresa unei profesoare pe un grup de pe o rețea de socializare.

Andrei Voicu este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hașdeu din Buzău. În urma cu 3 săptămâni a fost ascultat din teorie la ora de desen și a primit nota trei.

Deranjat de nota primită, băiatul a postat pe un grup închis al elevilor din liceu un videoclip filmat de profesoara respectivă, în urmă cu 5 ani, în care aceasta cântă o melodie, la malul mării.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elevul a scris și un comentariu, pe care profesoara l-a considerat ofensator, astfel că a cerut sancționarea acestuia.

Profesoara a cerut conducerii Colegiului convocarea Consiliului profesoral, susținând în fața colegilor că elevul i-a lezat imaginea.

Astfel, după ce inițial s-a propus nota între 4 și 6 la purtare, Consiliul ar fi propus nota 2 la purtar și exmatricularea lui Andrei Voicu.

Considerând că sancțiunile propuse sunt prea dure, mama elevului a adresat o petiție Inspectoratului Școlar.

Directorul adjunct al Colegiului "Bogdan Petriceicu Hașdeu", Laurentiu Țepeluș, a declarat că, pentru moment, nu s-a dictat nicio sancțiune împotriva elevului respectiv.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri sociale » Elev de la un liceu de top din Buzău riscă să fie exmatriculat din cauza unui comentariu pe Facebook (Video)