Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O profesoară de la un liceu din Câmpia Turzii își acuză elevii de hărțuire. Femeia a primit acasă o cutie cu vibratoare

Caz șocant la Câmpia Turzii! O profesoară de limba română de la Liceul Teoretic "Pavel Dan" își acuză elevii de hărțuire, după ce elevi ai clasei a XII-a i-au trimis acasă un pachet cu jucării sexuale.

de Redactia Observator

la 02.11.2018 , 12:10

Elevi intr-o sala de clasa O profesoara din Campia Turzii isi acuza elevii de hartuire - Observator

Caz șocant la Câmpia Turzii! O profesoară de limba română de la Liceul Teoretic "Pavel Dan" își acuză elevii de hărțuire, după ce elevi ai clasei a XII-a i-au trimis acasă un pachet cu jucării sexuale.

Conflictul dintre profesoara de limba română și elevii clasei a XII-a de la Liceul Teoretic "Pavel Dan" a izbucnit în urmă cu mai multe săptămâni.

La început, elevii s-au gândit să sancționeze unele greșeli de exprimare avute de profesoară în timpul orelor, astfel că aceștia au comandat pe internet o carte de gramatică, pe care au trimis-o pe adresa profesoarei.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, elevii au făcut o nouă glumă. De data asta au comandat mai multe jucării sexuale, tocmai din Statele Unite, pe care le-au trimis tot pe adresa profesoarei.

Pe acelaşi subiect

Pe 23 octombrie, cadrul didactic a depus plângere la poliție, acuzându-i pe elevi de hărțuire. 

După o săptămână, politiștii au reușit să-l identifice pe elevul care a plasat comanda și au descoperit ca acesta a fost sprijinit de un alt coleg. Cei doi au fost citați la politie, unde au mers împreună cu părintii.

Însă, conflictul nu s-a oprit acolo.

Zilele trecute, cei doi elevi ar fi fost prinși folosind telefoanele în timpul orei, lucru interzis potrivit regulamentului, astfel că profesoara le-a confiscat telefoanele și i-ar fi amenințat că le vor fi citite mesajele în fața clasei.

Speriat, unuia dintre elevi i s-ar fi făcut rău, el suferind o cădere de calciu.

În acest caz, politiștii din Câmpia Turzii au deschis un dosar penal pentru hărțuire, iar Inspectoratul Școlar s-a autosesizat și a cerut școlii să efectueze o anchetă internă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » O profesoară de la un liceu din Câmpia Turzii își acuză elevii de hărțuire. Femeia a primit acasă o cutie cu vibratoare