Antena Meniu Search
x

Ștefan a murit din cauza unei răceli, la doar 17 ani. Părinții l-au găsit inconștient, după ce le spusese că se simte rău

Un adolescent din Oradea, elev la  Colegiul Naţional Iosif Vulcan, a murit la doar 17 ani, din cauza unei răceli, deși nu dăduse vreun semn că ar fi bolnav.

Un adolescent din Oradea, elev la Colegiul Naţional Iosif Vulcan, a murit la doar 17 ani, din cauza unei răceli, deși nu dăduse vreun semn că ar fi bolnav.

Potrivit ebihoreanul.ro, Ştefan Barabaş și-ar fi anunțat părinții că nu se simte bine, iar după scurt timp aceştia l-au găsit inconştient, motiv pentru care au sunat la 112.

Ştefan, fiul unui director din cadrul Spitalul Municipal din Oradea, a fost transportat cu o ambulanță la spital. Băiatul a fost preluat în stop cardio-respirator de medicii urgentişti care au încercat o oră să îl resusciteze, însă, din păcate, fără rezultat. 

Potrivit unor surse, adolescentul ar fi murit din cauza unor complicații de la o răceală. În urma necropsiei, medicii legişti au descoperit, vineri, că plămânii şi inima băiatului erau afectate, cel mai probabil în urma unei infecţii virale.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită în cursul săptămânii viitoare, după prelevarea altor probe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ștefan a murit din cauza unei răceli, la doar 17 ani. Părinții l-au găsit inconștient, după ce le spusese că se simte rău