Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elev în stare critică, după ce a căzut de la etajul doi, de pe o balustradă, într-o şcoală din Satu Mare

Elevul unei şcoli din Satu Mare se află în stare critică la spital, intubat şi ventilat mecanic, după ce a căzut de la etajul doi al şcolii unde învaţă, de pe o balustradă. Băiatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca.

de Cristian Ionescu

la 25.10.2019 , 19:53

Elevul unei şcoli din Satu Mare se află în stare critică la spital, intubat şi ventilat mecanic, după ce a căzut de la etajul doi al şcolii unde învaţă, de pe o balustradă.

Băiatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca.

Elev căzut de la etajul doi al unei şcoli din Satu Mare

Articolul continuă după reclamă

Un incident grav a fost sesizat pe numărul unic 112, la Satu Mare. Un elev de 15 ani s-a urcat pe o balustradă, la etajul doi al şcolii din Odoreu, de unde a căzut şi s-a accidentat grav, fiind necesară transportarea sa cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca.

Băiatul are traumatism toracic sever, este intubat şi ventilat mecanic, mutat pe secţia de Terapie Intensivă.

"În cursul zilei de 25 octombrie, un elev din clasa a VIII-a de la Şcoala Gimnazială Odoreu a căzut de pe balustrada scărilor din şcoală, în pauza de la ora 9,,00. Profesorul de serviciu a chemat imediat ambulanţa şi elevul a fost transportat la UPU Satu Mare. După incident, elevul era conştient şi foarte agitat. Directorul şcolii a anunţat despre producerea accidentului poliţia din localitate, primăria şi inspectoratul şcolar judeţean. Elevul, cunoscut cu grave probleme de comportament în şcoală şi în afara ei, era cuprins într-un program de consiliere la cabinetul şcolar. A fost elevul şcolii în clasele I-V, după care a frecventat clasele VI-VIII la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare. Declarat repetent în clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv, s-a înscris din septembrie, pentru a repeta clasa, la Şcoala Gimnazială Odoreu. Elevul a venit la şcoală doar în apropierea orei 9,00, s-a dus în clasa lui, iar mai apoi a ieşit în pauză şi s-a urcat pe balustrada de pe care a căzut", se arată în comunicatul (ISJ) Satu Mare, citat de news.ro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Elev în stare critică, după ce a căzut de la etajul doi, de pe o balustradă, într-o şcoală din Satu Mare