Antena Meniu Search
x

Eleve condamnate la închisoare, după ce au publicat pe Internet poze cu o colegă dezbrăcată

Nu sunt premiante la şcoală, dar un scandal cu poze deocheate le-a transformat într-o premieră a justiţie. Două eleve din Huşi au fost condamnate la închisoare, după ce au publicat pe Internet mai multe poze cu o colegă dezbrăcată.

Vezi și

 Imaginile compromiţătoare au fost obţinute de un băiat care a convins-o pe tânăra victimă să renunţe la haine, în faţa unui webcam. Psihologii spun că scandalul o va urmări toată viaţa pe eleva denigrată.

Drumul din banca de liceu până la boxa acuzaţilor e la o conexiune de internet distanţă. E cea mai grea lecţie pe care au învăţat-o două colege de şcoală din Huşi. Dacă ar fi să primească un premiu, ar merita o "menţiune". Pentru primele eleve condamnate că au răspândit poze XXX cu minori, pe internet.

Totul a plecat de la băiatul cu un înger tatuat pe spate şi cu un gând necurat. A convins o fată de 15 ani să renunţe la haine, în faţa camerei web. A făcut capturi de ecran, când victima lui s-a dezbrăcat complet şi a trimis pozele mai departe. Cele două eleve au răspândit imaginile, pe Facebook, şi scandalul a explodat.

S-a ajuns la proces şi la condamnare. Tânărul şi elevele au primit câte un an şi patru luni de închisoare, cu suspendare. În plus, au şi daune de plătit. 5.000 de lei fiecare.

Elevele care au împrăştiat imaginile compromiţătoare ar fi trebuit să dea Bac-ul în vară. S-ar putea să mai aştepte un an. Victima lor nu va trece prea uşor peste traumă. În viitor, va fi mai atentă cu cine stă pe internet şi ce face cu webcamul deschis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Eleve condamnate la închisoare, după ce au publicat pe Internet poze cu o colegă dezbrăcată