Antena Meniu Search
x

Elodia, cautata cu un aparat "destept", al carui inventator a fost arestat

Ca sa dea de Elodia, procurorii au schimbat cainii de urma cu un aparat folosit pentru gasirea mingilor de golf si explozibilul. Inventatorul a fost arestat dupa ce produsul a dat gres si mai multe convoaie au sarit in aer in Irak.

Vezi și

Au pus cateva fire de par ale fostei avocate in aparat si au plecat prin cimitire si biserici. Rezultatul cautarilor il stim toti. Si ar fi trebuit sa-l stie si procurorii inainte sa plece la vanatoare de fantome cu aparate ca-n filmul cu pricina.

Inventatorul sau l-a vandut la inceput jucatorilor de golf, ca sa-si gaseasca mingile. Apoi a spus ca poate fi folosit pentru gasirea cadavrelor sau a dispozitivelor explozibile. A vandut zeci de aparate pe sume exorbitante in Irak. Dar dupa ce mai multe convoaie au sarit in aer dupa ce au trecut prin zone verificate cu acest aparat, inventatorul a fost arestat.

Desi se stia despre aceste incidente, la scurta vreme, Romania a platit 600.000 de lei pe mai multe dispozitive de acest fel. Iar unul dintre ele a cazut in mana anchetatorilor care o cautau pe Elodia. Ca nu au reusit sa o gaseasca pe fosta avocata nu mai e un secret pentru nimeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Elodia, cautata cu un aparat "destept", al carui inventator a fost arestat