Antena Meniu Search
x

ENIGMĂ TOTALĂ în cazul elevului din Iași găsit ÎNJUNGHIAT în casă. CRIMĂ, ACCIDENT sau SINUCIDERE? Toate speranțele stau acum în FACEBOOK!

Cazul lui Sabin, elevul din Iași găsit înjunghiat în casă e o enigmă totală pentru anchetatori. Nu s-a ajuns la nicio concluzie în PATRU LUNI de la tragedie, iar profilerul (specialistul criminolog) venit de la Bucureşti ar fi îndepărtat ipoteza crimei, adâncind și mai mult misterul, scrie presa locală.

Cazul lui Sabin, elevul din Iași găsit înjunghiat în casă e o enigmă totală pentru anchetatori. Nu s-a ajuns la nicio concluzie în PATRU LUNI de la tragedie, iar profilerul (specialistul criminolog) venit de la Bucureşti ar fi îndepărtat ipoteza crimei, adâncind și mai mult misterul, scrie presa locală.

Citește și: Sabin, fiul angajatul SRI din Iaşi, a fost înmormântat (VIDEO)

Citește și: Poliţiştii şi angajaţii SRI sunt în alertă de 72 de ore la Iaşi. Caută criminalul care a ucis cu sânge rece un tânăr de 18 ani (VIDEO)

La fel ca la început, sunt în discuţie două variante: sinucidere sau accident. Astfel, varianta ca Sabin să-și însceneze crima ar fi trecut în prim plan. Tatăl lui Sabin, colonel SRI, respinge această variantă. Acum, poliţiştii aşteaptă răspunsul companiei Facebook, care să le permită să intre în contul tânărului.

Pe acelaşi subiect

Varianta înscenării crimei ar fi susţinută chiar de profilerul de la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), care a analizat viaţa tânărului Sabin Şerban şi probele din dosarul cauzei. Specialistul ar fi subliniat în concluziile din dosarul de cercetare faptul că tânărul ar fi fost în depresie în ultimele zile înainte de deces şi şi-ar fi înscenat moartea, dar este posibil să se fi produs şi un accident casnic. De asemenea, în ceea ce priveşte a treia variantă, cea a crimei, procurorii şi poliţiştii nu au probe sau indicii care să ducă spre această ipoteză, precizeaza presa locală.

Detalii din dosar - presa locală

Criminaliştii ar fi descoperit două urme, dintre care una pe tocul uşii din camera tânărului, situată la o înălţime de 133 de centimetri. Această zgârietură ar fi fost produsă de cuţitul tânărului, în care s-ar fi împins acesta, din proprie voinţă. Criminaliştii mai suspectează că lama cuţitului ar fi intrat parţial, apoi, din cauza şocului şi a durerii, tânărul a mai făcut câţiva paşi, ieşind din cameră, în holul apartamentului, unde s-ar fi prăbuşit cu faţa în sus, iar cuţitul, la contactul cu parchetul, ar fi intrat cu totul în corpul băiatului. Criminaliştii ar fi găsit şi o urmă a contactului dintre cuţit şi parchet, în locul în care a fost găsit căzut băiatul.

De asemenea, anchetatorii au mai găsit un răspuns la faptul că tânărul a fost filmat într-un magazin din complexul Palas, uitându-se la cuţitul pe care urma să îl cumpere, iar în acelaşi timp se uita pe telefon. Iniţial poliţiştii au crezut că acesta vorbeşte cu o altă persoană despre cuţit, însă băiatul se uita pe Google la alte oferte, pentru a găsi preţul cel mai bun. De asemenea, procurorii au ca variantă de lucru şi faptul ca Sabin să fi murit accidental. Acesta s-ar fi jucat cu cuţitul, exersând tactici de apărare, ar fi scăpat arma, care ar fi ricoşat de tocul uşii şi s-ar fi înfipt în corpul acestuia, apoi arma albă ar fi intrat în întregime în corpul tânărului, după ce a căzut pe spate, în hol.

Sabin Şerban, elev eminent al Liceului de Informatică „Grigore Moisil“, a fost găsit mort în casă, pe data de 11 noiembrie 2016, de către tatăl acestuia, care a venit acasă de la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » ENIGMĂ TOTALĂ în cazul elevului din Iași găsit ÎNJUNGHIAT în casă. CRIMĂ, ACCIDENT sau SINUCIDERE? Toate speranțele stau acum în FACEBOOK!