Antena Meniu Search
x

Epoca de aur se va scoate la licitaţie. Cât costă haina de blană de vulpe a Elenei Ceauşescu

Desigur, nu cu păcatele ei, ci doar cu opulenţa celor care au inventat-o. Dacă pe vremuri doamnele ar fi dat orice să se îmbrace ca Elena Ceauşescu, acum, celebra haină de blană de vulpe argintie a ei, are ca preţ de pornire 900 de euro.

Vezi și

În schimb, sabia lui Nicolae Ceauşescu, a tăiat la preţ blana - 1.500 de euro. O sabie făcută cadou de Armata Română.

Şi cum capul plecat, sabia nu-l taie, Ceauşescu n-a sfârşit de sabie. O casă de licititaţie scoate la vânzare 150 de obiecte aparţinând cuplului Ceauşescu.

O istorie pe care familia Ceauşescu a scris-o şi românii au trăit-o. Haina o făcea pe Elena Ceauşescu, pentru că n-a fost nicidecum o femeie frumoasă. Şi haina de blană argintie este licitată la 900 de euro. E cu siguranţă o piesă.grea la licitaţie. Blana a fost cusută special pentru academiciană la 1950.

Expoziţia Epoca de aur este la cea de-a doua ediţie, iar licitaţia va avea loc pe 6 martie. Vor fi expuse obiecte accesibile pentru colecţionari, multe din ele fiind evaluate la preţuri de 200, 300 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Epoca de aur se va scoate la licitaţie. Cât costă haina de blană de vulpe a Elenei Ceauşescu