Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, joi 3 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Începem să ne apropiem, uşor, uşor, de sfârşitul de săptămână, aşa că reţeta de evenimente care se desfăşoară în Bucureşti este în creştere, ceea ce înseamnă că joi, 3 octombrie 2024, chiar avem de unde să alegem unde vrem să mergem sau ce vrem să facem.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 14:26

Piesa de teatru "Nunta lui Krecinski" poate fi urmărită joi, 3 octombrie, la Teatrul de Comedie Piesa de teatru "Nunta lui Krecinski" poate fi urmărită joi, 3 octombrie, la Teatrul de Comedie - zilesinopti.ro

Joi, 3 octombrie, înseamnă o nouă zi de muncă pentru cei mai mulţi dintre bucureşteni. Totuşi, în condiţiile în care ne apropiem de sfârşitul de săptămână, începem să resimţim nevoia unor ore libere.

Iar pentru cei care au curajul de a se bucura, deja, de câteva ore libere am decis să facem o selecţie de evenimente care v-ar putea interesa pentru joi, 3 octombrie 2024, indiferent că vorbim de concerte, expoziţii sau piese de teatru.

Piese de teatru în Bucureşti, joi 3 octombrie

Articolul continuă după reclamă

La capitolul piese de teatru vă recomandăm două piese extrem de interesante. Avem, printre altele, "Fanteziile soțului meu aproape că m-au înnebunit", la Teatrul Elisabeta, de la ora 19.00, o piesă care i-ar putea aduce în faţa spectatorilor pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Mirela Stoian sau Vlad Ianuş.

Pe de altă parte, la Teatrul de Comedie, tot de la ora 19.00, avem "Nunta lui Krecinski", un spectacol semnat Mihai Bendeac, dar despre care acesta spune că "nu sunt regizor, sunt povestitor. Un povestitor care încearcă să-şi folosească imaginaţia".

Concerte în Bucureşti, joi 3 octombrie 

Nu putem să vorbim despre concertele de astăzi din Bucureşti fără să amintim că la Ateneul Român, de la ora 19.00, are loc Deschiderea stagiunii simfonice 2024-2025. Dirijor, în această seară, este Mikhail Pletnev, iar solistă este Ioana Cristina Goicea.

Pe de altă parte, avem şi alte concerte în Bucureşti, concerte pentru toate gusturile, de la Antwerp Gypsy-Ska Orkestra (Berăria H, ora 18.00) şi până la Cătălin Stepa (The Coffee Shop Constituţiei, ora 19.00) sau "Red Swing" (Palatul Bragadiru, ora 20.00).

Petreceri în Bucureşti, joi 3 octombrie

Vă recomandăm pentru joi şi două petreceri extrem de interesante din Bucureşti. Una dintre cele două este "Singles Wine Out", care se desfăşoară la "UVA Wine & Gastro Bar", de la ora 19.00.

A doua petrecere recomandată este intitulată "Jam Session în Sufragerie" şi se desfăşoară în True Club, de la ora 21.00. Intrarea este liberă, iar organizatorii îi aşteaptă pe vizitatori cu următorul mesaj: "Pregătește-te pentru momentul tău de glorie: alege o piesă și treci la bar pentru a primi un shot din partea casei, ca să-ți iei curajul de a străluci pe scenă".

Expoziţii în Bucureşti, joi 3 octombrie

Sunt foarte multe expoziţii de vizitat astăzi în Bucureşti. Pe unele vi le-am recomandat deja, din zilele precedente, iar pentru astăzi recomandăm, printre altele, "Omul Aman – Înscrisuri, marafeturi și alte fasoane", de la Muzeul Theodor Aman.

De asemenea, s-ar putea să vă intereseze sau să vă placă şi "Dinamica palatelor voievodale de la București și Târgoviște în perioada medievală", expoziţie ce poate fi vizitată la Palatul Şuţu până spre sfârşitul lunii noiembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, joi 3 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi