Antena Meniu Search
x

Executia de la Pitesti: 30.000 de euro si o bataie, motivele crimei

Banii l-au transformat in calau. Un politist care ar trebui sa apere legea e complice la un asasinat in stil mafiot

Vezi și

Agentul a ajutat un samsar din Pitesti sa ucida, pentru o datorie de 30.000 de euro. I-a dat arma, l-a privit cum ucide si apoi l-a ajutat sa scape de probe. Inainte sa moara, victima a apucat sa strige numele ucigasului.

Ion Paun, principalul suspect al unei executii mafiote. Numele lui a fost ultimul lucru strigat de victima sa. L-a implorat sa-l crute, dar asasinul l-a impuscat, cu sange rece, de sapte ori. El se declara nevinovat, dar procurorii sunt de alta parere: pe victima si suspect ii lega o dusmanie veche si o datorie de 30.000 de euro.

In numele banilor, samsarul ar fi pus la cale o razbunare de moarte. "Crima se pare ca este premeditata", a declarat procurorul de caz. Si-a luat si un complice in uniforma - Andrei Toma, agent la sectia 14 din Capitala. Samsarul ar fi venit cu ideea, politistul cu arma.

Desi agentul si-a declarat arma furata in anul 2011, doi ani mai tarziu, i-a dat-o lui Ion Paun. Procurorii spun ca impreuna ar fi pus la cale asasinatul. Au taiat curentul din zona si si-au pandit victima. Imediat dupa crima, politistul si asasinul ar fi plecat impreuna sa scape de probe. Au ars cagula si o manusa, spun procurorii. Insa pe cea de-a doua, plina de probe ADN, au pierdut-o pe drum. A fost eroarea care i-a dat de gol si i-a trimis pe amandoi dupa gratii.

Barbatul impuscat luni noaptea a fost condus astazi pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Executia de la Pitesti: 30.000 de euro si o bataie, motivele crimei