Antena Meniu Search
x

Video Explozie de proiecte imobiliare la Suceava: Dezvoltatorii au luat cu asalt zona pentru construirea mai multor blocuri

Piaţa imobiliară este în continuă creştere în municipiul Suceava. Numeroşi dezvoltatori au început demersurile pentru construirea mai multor blocuri.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 15.06.2021, 08:50

Vezi și

Este o explozie de proiecte imobiliare în municipiul Suceava. Numeroşi dezvoltatori au început demersurile pentru construirea mai multor blocuri, având în total mii de apartamente. Municipiul Suceava a devenit extrem de atractiv pentru dezvoltatorii imobiliari.

Explozie de proiecte imobiliare

Pe strada Universităţii, la o aruncătură de băţ distanţă de sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, firma Trutzi Real Estate construieşte 525 de apartamente şi 850 de locuri de parcare, dintre care 650 sunt subterane.

Clădirile sunt construite în regim de înălţime S/D+P+13E/15E, suprafaţa unui bloc având la amprentă 1085,9 mp, cu un total de 17 329,50 mp construiţi pe o singură clădire, şi un total de 51 998,50 mp construiţi, pentru toate cele 3 clădiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Explozie de proiecte imobiliare la Suceava: Dezvoltatorii au luat cu asalt zona pentru construirea mai multor blocuri