Antena Meniu Search
x

Explozie intr-o locuinta din Suceava

O copila de 13 ani si parintii ei adoptivi puteau sa arda de vii, aseara, in casa lor din Suceava. In locuinta, s-a dezlantuit iadul dupa ce tatal a aruncat benzina in centrala.

Vezi și

Un accindent stupid i-a facut pe ea si pe tatal ei sa priveasca moartea in ochi. Au fost plecati la Falticeni si cand s-au intors acasa, barbatul, infrigurat, s-a grabit sa aprinda focul in soba. Dar intreaga camera a fost cuprinsa de flacari. Oamenii au avut noroc ca pompierii voluntari de la o fabrica din apropiere au auzit explozia si le-au sarit in ajutor.

Cu trupul brazdat de arsuri, barbatul se lupta sa supravietuiasca. O lupta pe care doar intr-un spital din capitala o poate castiga. Asa ca medicii de la Suceava l-au urcat intr-un elicopter SMURD. “Prezinta arsuri gradul trei si patru, 60 la suta, intubat, ventilat, stabil hermodinamic”, a declarat medicul SMURD Catalin Cornea.

La cateva minute dupa ce barbatul a fost urcat in ambulanta, pe aeroportul “Henri Coanda” a aterizat un alt elicopter SMURD. La bordul sau, cativa medici si o copila de 13 ani, intinsa pe o targa si acoperita cu folie termoizolanta. Este fiica adoptiva a barbatului “Am preluat o fetita de 13 ani cu arsuri de 35 la suta, constienta, echilibranta din punct de vedere al functiilor vitale”, a explicat medicul Alexandru Caloian, de la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Si sotia barbatului a fost ranita in explozie, dar arsurile pe care le-a suferit nu sunt la fel de adanci, asa ca a ramas in grija medicilor de la Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Explozie intr-o locuinta din Suceava