Antena Meniu Search
x

Expoziție cu zeci de mii de crizanteme, la Grădina Botanică din Galaţi

Zeci de mii de crizanteme au invadat spaţiul verde, iar vizitatorii acestei expoziţii de sezon nu ştiu ce soi ar putea fi declarat "cel mai frumos". Florile au fost aduse la Galaţi de producători din toată ţara, care nu au ratat ocazia să se laude cu crizantemele lor la evenimentul organizat an de an în oraşul de pe malul Dunării.

de Redactia Observator

la 24.10.2019, 17:04

Vezi și

Grădina Botanică din Galaţi s-a transformat într-o adevărată explozie de culoare şi parfum! ​Zeci de mii de crizanteme au invadat spaţiul verde, iar vizitatorii acestei expoziţii de sezon nu ştiu ce soi ar putea fi declarat "cel mai frumos". Florile au fost aduse la Galaţi de producători din toată ţara, care nu au ratat ocazia să se laude cu crizantemele lor la evenimentul organizat an de an în oraşul de pe malul Dunării.

Adusă din China şi Japonia în Europa, prin secolul al XVIII lea, crizantema a cucerit rapid toate ţările. Iniţial ea a fost o simplă plantă medicinală, mai apoi, prin multitudinea de culori şi de soiuri a devenit o. decoraţiune.

Peste 20 de producători horticol şi-au expus comorile la Grădina Botanică din Galaţi. Munca din spatele acestor furmuseţi, însă, este incomparabilă.

Evenimentul este deschis şi mâine la Galaţi. Preţul crizantemelor porneşte de la 3 la 30 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Expoziție cu zeci de mii de crizanteme, la Grădina Botanică din Galaţi