Antena Meniu Search
x

Extratereşterii au aterizat astăzi la Bucureşti

Extraterestrul Messi, cel mai scump fotbalist de pe Planetă, a făcut cunoştinţă cu admiratorii din România. Cei mai norocoşi au primit câte un autograf de la jucătorul evaluat la jumătate de miliard de euro.

Vezi și

 Lionel Messi, cel mai scump fotbalist al Planetei, a pătruns cu greu prin mulţimea de camere şi de fani care au făcut baraj la uşa de la intrare. Preţ de câteva minute, extraterestrul s-a oprit să le dea autografe "pământenilor", în holul hotelului. A primit şi un cadou.

Cel mai cunoscut arbitru de fotbal pe care l-a avut România, Ion Crăciunescu, l-a întâmpinat şi el pe Messi la Bucureşti. Toate vedetele super-campioanei Americii de Sud au păşit astăzi pe pământ românesc. Majoritatea, pentru prima dată.

Argentina a ocupat un palier întreg într-un stabiliment de cinci stele la care au tras multe celebrităţi care au venit la noi. Vânătorii de amintiri au stat de pază.

Argentinienii n-au cerut tratament special. Nici măcar pentru Messi, fotbalist cotat la 500 de milioane de euro.

Messi câştigă el singur într-un an 40 de milioane de euro. Cu ei ar putea cumpăra toată naţionala României, care îl are în componenţă pe Messi, varianta din Banat.

Pentru Messi, se vând ca pâinea caldă şi biletele la Arena Naţională. Până acum s-au vândut 30.000 de bilete la meciul cu Argentina. Mai mult de jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Extratereşterii au aterizat astăzi la Bucureşti