Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Familie din Făgăraş, găsită MOARTĂ. Tatăl, mama şi copilul lor de 4 ani s-au asfixiat, cu două săptămâni în urmă

Caz dramatic în Făgăraş! O întreagă familie - mamă, tată şi copilul lor de 4 ani, a fost găsită fără suflare, în garsoniera în care locuia. Descoperirea macabră s-a făcut abia după două săptămâni de când cei trei nu mai fuseseră văzuţi.

Vezi și

Caz dramatic în Făgăraş! O întreagă familie - mamă, tată şi copilul lor de 4 ani, a fost găsită fără suflare, în garsoniera în care locuia. Descoperirea macabră s-a făcut abia după două săptămâni de când cei trei nu mai fuseseră văzuţi.

Vecini nu-i mai văzuseră de două săptămâni pe Marius, Mariana şi băieţelul lor. Însă, chiar şi aşa, nu s-au alarmat. Au crezut că sunt plecaţi la ţară, pentru câteva zile. Au început să-şi facă griji abia când au aflat că cel mic nu mai fusese la grădiniţă, iar bărbatul de 40 de ani nu a mai trecut pe la serviciu.

Colegii de la fabrică nu reuşeau să dea de el. Când au simţit un miros puternic venind din garsonieră, au decis să anunţe o rudă care a sunat la 112. Pompierii şi poliţiştii au spart uşa. De la intrare, i-a izbit o căldură puternică, iar înăuntru au dat peste un tablou de groază.

Flacăra la aragaz era aprinsă, iar cei trei erau morţi în pat. Cel mai probabil, s-au asfixiat. Oamenii nu înţeleg de ce au încercat să se încălzească la aragaz, deoarece aveau în cameră şi un radiator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » ŞOCANT! Familie din Făgăraş, găsită MOARTĂ. Tatăl, mama şi copilul lor de 4 ani s-au asfixiat, cu două săptămâni în urmă