Antena Meniu Search
x

Familie nevoiașă din Dolj, abandonată de mamă, ajutată de elevi de clasa a 8-a

Moş Nicolae, considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, nu a uitat de o familie din Dolj! Chiar dacă nu a ajuns pe la cei patru copii ai familiei, abandonaţi de mamă şi crescuţi doar de tatăl lor, şi-a trimis ajutoarele.

Vezi și

Moş Nicolae, considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, nu a uitat de o familie din Dolj! Chiar dacă nu a ajuns pe la cei patru copii ai familiei, abandonaţi de mamă şi crescuţi doar de tatăl lor, şi-a trimis ajutoarele. Însoţiţi de dirigintă, elevii unei clase a VIII-a din Craiova au fost cei care le-au dăruit dulciuri, haine şi mâncare.

Odată cu tinerii de şcoală gimnazială, zâmbetul şi veselia au intrat în curtea casei modeste din comuna Argetoaia. Pentru că elevii au fost adevăraţii spiriduşi ai Sf. Nicolae pentru cei cei patru copii ai familiei Ion.

Cei patru copii cu vârste între unu şi şase ani sunt crescuţi de câteva luni doar de tatăl lor şi un unchi. Toţi trăiesc doar din ajutorul social de la primărie şi din alocaţiile celor mici.

O familie care s-a făcut prematur, mama nu avea 18 ani când s-au căsătorit, au dat naştere la patru copilaşi şi de acum câteva luni mama a părăsit familia.

Până de Crăciun, elevi încercă acum să strângă bani ca să poată cumpăra pentru familie şi calorifere electrice la care toţi să se poate încălzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Familie nevoiașă din Dolj, abandonată de mamă, ajutată de elevi de clasa a 8-a