Antena Meniu Search
x

Fanii Stelei vor petrece in cinstea campioanei fara Gigi Becali

Zeci de mii de fani stelisti se pregatesc sa desfaca diseara sampania in cinstea campioanei. Singurul care va lipsi de la la petrecerea din Piata Constitutiei va fi Gigi Becali

Vezi și

Patronul Stelei este închis la Rahova, dar nu e singur. Acesta a primit şi astazi vizitatori. Au venit sa-l vada fostul fotbalist Ionut Lutu, dar si omul acestuia de incredere care i-a adus un aspirator. De asemenea, a venit si finul lui Gigi Becali, Cristian Borcea, care insa nu a dorit sa dea nicio declaratie.

Cel care a stat de vorba cu reporterii a fost avocatul omului de afaceri care a declarat ca o sa faca o cerere de reducere a pedepsei, insa asteapta motivarea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. A mai povestit ca este foarte posibil ca in perioada urmatoare sa vina sa il viziteze la penitenciar 20 de calugari de la muntele Athos pentru a-l sprijini si pentru a-l ajuta sa treaca peste tot ce s-a intamplat.

Pe de alta parte, va fi o seara importanta pentru cei de la Steaua pentru ca sunt campionii Romaniei si vor avea un meci cu FC Brasov care va incepe la ora 18:00. Dupa meci, stelistii vor primi tricourile, medaliile si Cupa Campionilor. Evenimentul va incepe la ora 21:30 si va dura aproximativ o ora si un sfert. Sunt asteptati 20.000 de fani care vor fi acolo pentru a-i aplauda pe campioni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fanii Stelei vor petrece in cinstea campioanei fara Gigi Becali