Antena Meniu Search
x

Fântâna arteziană din Baia de Aramă a dispărut fără urmă

Caz incredibil în oraşul Baia de Aramă, acolo unde fântâna arteziană din centrul localităţii a dispărut fără urmă! Responsabil pentru această magie, să-i spunem, a fost constructorul fântânii, pe motiv că autorităţile locale nu l-au plătit.

de Redactia Observator

la 25.10.2019, 17:19

Vezi și

Caz incredibil în oraşul Baia de Aramă, acolo unde fântâna arteziană din centrul localităţii a dispărut fără urmă! Responsabil pentru această magie, să-i spunem, a fost constructorul fântânii, pe motiv că autorităţile locale nu l-au plătit. Edilii s-au executat imediat, iar fântâna a reapărut. Doar că e inutilizabilă.

Fântâna arteziană din faţa Mănăstirii din Baia de Aramă, inaugurată cu mare fast şi sfinţită la începutul lunii iunie a dispărut, peste noapte, săptămâna trecută. Locanicii au sesizat imediat autorităţile locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La câteva zile însă fântâna a apărut ca prin minune. Explicaţia? Autorităţile locale nu ar fi plătit factura de 24.000 de lei la timp. Aşa se face că cei care au făcut lucrarea au venit şi au ridicat-o cu tot cu ţevile din inox, blocul de lumini şi dispozitivul care avea rolul să facă apa să ţâşnească.

Iulian Maria, primar Baia de Aramă: A fost o neînţelegere cu plata facturii. Greseala a fost a celor de la servicul contabilitate, dacă pot să-i zic greseala. Plata s-a efectuat.

Deşi fântâna arteziană a fost remontată din nou, tot nu este funcţională, pentru că nu este racordată la apă. Autorităţile au captat un izvor de la câteva sute de metri depărtare, însă pentru lucrare ar mai trebui plătiţi încă 25.000 de lei, mai mult decât a costat fântâna arteziană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fântâna arteziană din Baia de Aramă a dispărut fără urmă