Antena Meniu Search
x

Observator Special: Primele animalute candidate la titlul de veteda

Observatorul Special a lansat provocarea, romanii au raspuns. Asadar, astazi, suntem in masura sa va prezentam primii candidati la titlul de "vedeta de televiziune". In concurs s-au inscris catei, pisici, un papagal, dar si un hamster.

Vezi și

Andreea Gabriela Paslaru l-a inscris in concurs pe Bijoux. Dupa cum ii spune si numele, este un catel pretios, al carui loc este in patul stapanei, fix pe perne.

Diana ne face cunostinta cu numitul Chit, o rozatoare pufoasa, cu privire expresiva. Obsedat de curatenie, Chit trebuie sa aiba in permanenta talasul impecabil.

Nu stim daca Madalina are pisica sau paine. Asta pentru ca, precum puteti observa, Kitty adora sa doarma in cutia in care, teoretic, se pastreaza franzelele.

Cristian Tiberius ne prezinta Pisica de Plaja. Nu stim daca ii apartine sau a fost un moment de tip "paparazzi", cert este ca felina cenusie sta la bronzat "ca un om mare". Exceptand partea cu scosul limbii la soare.

Geanina a surprins si ea un moment inedit, in care Pisica-fara-Nume priveste fix in ochi Papagalul-fara-Nume. Evitam sa ne imaginam cam ce ii trece birmanezei prin minte.

Domnul Dinca, M. Dinca, considera ca Puppe merita sa castige titlul de "star TV". Ce-i drept, cainele nu doar ca este biker, dar respecta si Codul Rutier, asa ca nu se urca pe doua roti fara casca.

Animalele dumneavoastra de companie pot deveni in fiecare zi vedete. Tot ce trebuie sa faceti este sa le filmati sau sa le fotografiati si sa trimiteti materialele pe site-ul observator.tv, la sectiunea "Fa-ti animalul vedeta!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Primele animalute candidate la titlul de veteda