Antena Meniu Search
x

Video Femeie acuzată că a vrut să însceneze un accident, în București. S-a aruncat în fața unei mașini, pe Calea Griviței

Scene incredibile s-au petrecut duminică seară pe Calea Griviței din București, unde o femeie s-a aruncat în fața unei mașini, încercând să însceneze un accident, fără să știe că o cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul.

de Redactia Observator

la 26.04.2021, 10:21

Vezi și
  • Femeia s-a aruncat pe spate în fața unei mașini, atunci când a ajuns pe trecerea de pietoni.

In imagini se poate observa cum femeia traversează în fugă strada, printr-un loc nepermis, până ajunge în dreptul unei treceri de pietoni, apoi se aruncă pe spate în fața unei mașini, ca și cum ar fi fost lovită de aceasta.

Femeia s-a aruncat pe spate la un metru în fața mașinii

Șoferul autoturismului, în schimb, a oprit din timp mașina, având viteza redusă, la cel puțin un metru în fața femeii.

Inițial, oamenii au coborât rapid din mașină crezând că femeii i s-a făcut rău pe stradă, însă au constatat cu uluire că aceasta a sunat la 112 să anunțe că a fost lovită de o mașină.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost internată la o unitate spitalicească de specialitate

Potrivit polițiștilor, femeia a fost identificată și ulterior transportată la o unitate spitalicească de specialitate din sectorul 4, unde a rămas internată.

”Referitor la imaginile apărute în spațiul public în care o femeie se aruncă în fața unei mașini pe o stradă din sectorul 1 și simulează că ar fi lovită, facem precizarea că evenimentul a avut loc la data de 25 aprilie a.c. . Persoana  în cauză a fost identificată și ulterior transportată la o unitate spitalicească de specialitate din sectorul 4, unde a rămas internată”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Femeie acuzată că a vrut să însceneze un accident, în București. S-a aruncat în fața unei mașini, pe Calea Griviței