Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat bătut de o alegătoare, într-o secţie de votare din Iaşi, după ce i s-a spus că nu are voie să voteze

Un bărbat a fost bătut de o alegătoare, într-o secţie de votare din cartierul Tătăraşi, Iaşi. Femeia s-a enervat teribil după ce i s-a spus că nu poate vota în secţia respectivă şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe un oficial din comisia de votare.

de Cristian Ionescu

la 24.11.2019 , 19:29

Un membru al comisie de votare a fost bătut de o alegătoare Oficial din comisia de votare, bătut de o alegătoare, la Iaşi - Observator.tv

Un bărbat a fost bătut de o alegătoare, într-o secţie de votare din cartierul Tătăraşi, Iaşi. Femeia s-a enervat teribil după ce i s-a spus că nu poate vota în secţia respectivă şi l-a lovit năprasnic, cu pumnul în faţă, pe un oficial din comisia de votare.

Femeia a aflat că trebuie să voteze în secţia în care este arondată, conform adresei din buletin, acest lucru enervând-o din cale afară.

Oficial din comisia de votare, bătut de o femeie

Articolul continuă după reclamă

Incident incredibil la secţia 149 din Iaşi din cartierul Tătăraşi, unde locţiitorul secţiei de votare deschise la Şcoala „Gheorghe I. Ghibănescu” a fost bătut de o alegătoare nemulţumită, potrivit bzi.ro.

O femeie cu domiciliul în cartierul Nicolina s-a prezetat la secţia de votare respectivă pentru a-şi exercita dreptul la vot. Preşedinta secţiei i-a spus că nu poate să voteze pentru că are buletinul pe municipiu şi trebuie să se prezinte la secţia la care este arondata. La acel moment femeia a devenit brusc recalcitranta şi i-a aplic un pumn în plină figura locţiitorului secţiei. La faţa locului a intervenit un echipaj de poliţie, iar agenţii au dus-o pe femeie la Institutul de Psihiatrie Socola pentru a fi evaluată.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Bărbat bătut de o alegătoare, într-o secţie de votare din Iaşi, după ce i s-a spus că nu are voie să voteze