Antena Meniu Search
x

O femeie din Cluj-Napoca s-a îndrăgostit brusc de pictură, la mai bine de 50 de ani

O pictoriţă din Cluj-Napoca demonstreză că nu este niciodată prea târziu ca să îţi urmezi pasiunea! Femeia avea mai bine de 50 de ani atunci atunci când s-a îndrăgostit brusc de pictură. Aşa că a decis să pună pe picioare propriul colţişor unde să îşi exerseze talentul.

Vezi și

O pictoriţă din Cluj-Napoca demonstreză că nu este niciodată prea târziu ca să îţi urmezi pasiunea! Femeia avea mai bine de 50 de ani atunci atunci când s-a îndrăgostit brusc de pictură. Aşa că a decis să pună pe picioare propriul colţişor unde să îşi exerseze talentul. Acum a ajuns să îşi coloreze viaţa, exact aşa cum colorează tablourile. Are şi ajutoare de nădejde pentru asta: pânza, pensulele şi acuarelele.

Orice colţ din natură, oameni simpli sau detalii din viaţă. Toate stau ca surse de inspiraţie pentru Eva Dolha. Zilnic îşi demonstrează talentul, pe pânză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tocmai de aceea, la 56 de ani, atunci când mulţi nu ar mai risca să facă schimbări radicale, Eva Dolha şi-a ales alt drum în viaţă. Încurajată de cea mai bună prietenă.

Acum, la zece ani distanţă, micul atelier de la parterul unui bloc din Cluj a devenit casa ei. Acolo îşi petrece cea mai mare parte din zi. Cu pensula în mâna, înconjurată de acuarele. E mândră: nu mai este un simplu vizitator într-o galerie de artă, ci a ajuns să aibă chiar ea exponatele admirate de oameni.

Se gândeşte însă şi la cei mai puţin norocoşi. Aşa că, săptămânal, îi ajută pe copiii şi pe adulţii cu dizabilităţi să facă terapie, prin artă. Iar obiectele realizate de ei în atelier ajung apoi la diferite târguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Cluj-Napoca s-a îndrăgostit brusc de pictură, la mai bine de 50 de ani