Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Alba şi copiii săi minori au bătut şi jefuit pe stradă un bărbat, condamnată la 3 ani de puşcărie

O femeie din Alba, însoţită de copiii săi minori, în vârstă de 12 şi 13 ani, au bătut şi jefuit pe stradă un bărbat, după ce i-au dat în ochi cu spray lacrimogen. Femeia a fost prinsă şi condamnată la 3 ani de puşcărie, apoi încarcerată la Penitenciarul Aiud.

de Cristian Ionescu

la 16.04.2019 , 12:10

Femeie jefuieşte pe stradă un bărbat care îi datora bani, ajutată de copiii minori - Profi Media

O femeie din Alba, însoţită de copiii săi minori, în vârstă de 12 şi 13 ani, au bătut şi jefuit pe stradă un bărbat, după ce i-au dat în ochi cu spray lacrimogen. Victima îi datora agresoarei o sumă de bani.

Femeia a fost prinsă şi condamnată la 3 ani de puşcărie, apoi încarcerată la Penitenciarul Aiud.

Femeie jefuieşte pe stradă un bărbat care îi datora bani, ajutată de copiii minori

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au identificat şi reţinut o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Meteş, posesoarea unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia.

"Aflându-se împreună cu doi minori  de 13 și respectiv 12 ani, în curtea unui magazin din din zona Gura Ampoiței, satul Ampoița, inculpata Pantea Petronela i-a pulverizat spray lacrimogen în față persoanei vătămate H. I., după care i-a aplicat lovituri cu pumnii peste cap și cu picioarele peste picioare, persoana vătămată fugind spre poartă și mai apoi pe drum, fiind urmărit de către inculpată și de cei doi tineri, după care, la circa 20- 30 metri, spre satul Ampoița, în timp ce persoana vătămată H.I. era căzut pe mijlocul părții carosabile, inculpata Pantea Petronela i-a căutat prin buzunarele hainei, de unde i-a luat un telefon mobil. Persoana vătămată H.I. a suferit leziuni traumatice la nivelul capului, pentru care a obținut certificat medico-legal, din care reiese că leziunile suferite au necesitat un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale, persoana vătămată formulând plângere penală.” se arată în rechizitoriul întocmit de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Pe lângă telefonul mobil femeia i-a mai furat bărbatului și suma de 150 de euro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » O femeie din Alba şi copiii săi minori au bătut şi jefuit pe stradă un bărbat, condamnată la 3 ani de puşcărie