Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie salvată de trecători din mâinile unui bărbat care încerca s-o batjocorească, într-un parc din Oradea

O femeie, care traversa parcul Petofi în jurul orei 2 dimineaţa, a fost prinsă de un bărbat, care o târa spre nişte boscheţi, încercând să o batjocorească.

de Cristian Ionescu

la 02.09.2019 , 22:46

Femeie salvată de la batjocură de un grup de tineri, la Oradea - Foto Profi Media

O femeie, care traversa parcul Petofi în jurul orei 2 dimineaţa, a fost prinsă de un bărbat, care o târa spre nişte boscheţi, încercând să o batjocorească.

Norocul femeii a fost că mai mulţi tineri, care se aflau în parc la ora respectivă, au văzut ce se întâmpla şi au alergat spre salvarea femeii. Agresorul a fugit, dar a fost prins ulterior.

Femeie salvată din mâinile unui violator, într-un parc din Oradea

Articolul continuă după reclamă

O femeie a fost salvată în ultimul moment de mai mulţi tineri, care au observat cum un bărbat încerca să o abuzeze, într-un parc din Oradea, la adăpostul întunericului.

Ei au intervenit imediat în apărarea femeii, reuşind s-o scape şi să pună pe fugă agresorul.

Atacatorul a fost prins cu rapiditate de polițiștii bihoreni, care l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea unde s-a dispus arestarea pentru 15 zile, informează caon.ro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Femeie salvată de trecători din mâinile unui bărbat care încerca s-o batjocorească, într-un parc din Oradea