Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie sfâşiată de urs la Hunedoara

O femeie din comuna Pui, judeţul Hunedoara a fost atacată din senin de un urs şi sfâşiată, fiind transportată de urgenţă la spitalul din Petroşani. Femeia se întorcea spre casă, pe o potecă de munte, de la un adăpost de animale.

de Cristian Ionescu

la 08.10.2019 , 12:18

- Foto Profi Media

O femeie din comuna Pui, judeţul Hunedoara a fost atacată din senin de un urs şi sfâşiată, fiind transportată de urgenţă la spitalul din Petroşani.

Femeia se întorcea spre casă, pe o potecă de munte, de la un adăpost de animale.

Femeie sfâşiată de urs, la Hunedoara

Articolul continuă după reclamă

O femeie din localitatea Ohaba-Ponor, comuna Pui, a fost atacată de un urs, în drum spre casă, suferind răni grave, fiind preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Hunedoara. 

"Victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ Hunedoara pentru a fi transportată la spitalul din Petroșani. Aceasta era conștientă și stabilă, având plăgi mușcate la nivelul membrului superior drept și membrului inferior drept", informează SAJ Hunedoara, citat de ziardehunedoara.ro.

Primarul comunei unde locuieşte femeia a precizat că ea fost atacată în timp ce cobora pe o potecă, spre casă de la un adăpost de animale, din munte. Ursul ar fi ieșit brusc din tufișuri și a sărit pe ea.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Femeie sfâşiată de urs la Hunedoara