Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie din Vatra Dornei abuzată de 4 ori în aceeaşi noapte, de un bărbat intrat pe geam, în casă

O femeie din Vatra Dornei a rămas cu sechele pe viaţă, după ce a fost supusă la chinuri şi umilinţe repetate de un bărbat care i-a intrat în casă pe geam, în timp ce dormea.

de Cristian Ionescu

la 03.10.2019 , 13:08

O femeie din Vatra Dornei a rămas cu sechele pe viaţă, după ce a fost supusă la chinuri şi umilinţe repetate de un bărbat care i-a intrat în casă pe geam, în timp ce dormea.

Potrivit rechizitoriului, femeia a fost batjocorită de patru ori în noaptea respectivă, sub ameninţarea unui cuţit, de necunoscutul intrat pe fereastră.

Bărbat arestat, după ce a batjocorit de patru ori o femeie din Vatra Dornei

Articolul continuă după reclamă

Procurorii au trimis în judecată un bărbat învinuit că a pătruns în locuința unei femei din Vatra Dornei și a violat-o timp de mai multe ore, cu cuțitul la gât. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, bărbatul se află în stare de arest preventiv.

Potrivit raportului, bărbatul a pătruns fără drept, prin forţarea unui geam şi prin escaladarea acestuia, în locuinţa femeii. Apoi, timp de câteva ore, a constrâns femeia să întreţină de mai multe ori raporturi sexuale cu el împotriva voinţei sale, prin constrângere fizică, ameninţând-o cu un cuţit pe care i l-a pus în zona gâtului (din cercetări a rezultat comiterea a patru raporturi sexuale în aceleaşi împrejurări), informează newsbucovina.ro.

Suspectul a recunoscut săvârşirea faptelor.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Femeie din Vatra Dornei abuzată de 4 ori în aceeaşi noapte, de un bărbat intrat pe geam, în casă