Antena Meniu Search
x

Festin cu sarmale în stațiunea Praid

Mii de oameni au participat la un adevărat festin în staţiunea Praid. Bucătari amatori din România și Ungaria şi-au demonstrat talentul culinar la tradiționalul Festival al Sarmalelor, unde au pregătit pentru vizitatori peste patruzeci de mii de sarmale.

la 27.09.2015, 19:52
Vezi și

Mii de oameni au participat la un adevărat festin în staţiunea Praid. Bucătari amatori din România și Ungaria şi-au demonstrat talentul culinar la tradiționalul Festival al Sarmalelor, unde au pregătit pentru vizitatori peste patruzeci de mii de sarmale. Ceaunele s-au golit imediat, iar unii participanţi au recunoscut că sarmalele au fost chiar mai gustoase decât cele preparate acasă.

Oamenii s-au înghesuit să guste din bunătăţile preparate de participanţii la concurs. Douăzeci şi opt de echipe din ţară şi din străinătate au transformat parcul central din Praid într-o bucătărie imensă. Au fost puse pe foc 56 de feluri de sarmale, pentru toate gusturile.

La finalul celor două zile de răsfăţ culinar, au fost premiaţi şi concurenţii. Anul acesta, premiul întâi, pentru cele mai gustoase sarmale, a fost câştigat de o echipă de tineri din Praid, care spun că ştiu reţeta de la bunici.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Festin cu sarmale în stațiunea Praid