Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Arome și tradiții indiene, la Festivalul 'Namaste India' din București

Despre India se spune că trebuie să ajungi acolo ca să o înţelegi mai bine. De data aceasta, farmecul culturii indiene a fost adus chiar în inima Bucureştiului.

de Redactia Observator

la 10.06.2019 , 08:39

Despre India se spune că trebuie să ajungi acolo ca să o înţelegi mai bine. De data aceasta, farmecul culturii indiene a fost adus chiar în inima Bucureştiului.

Veşminte colorate din mătase, podoabe spectaculoase, suveniruri care poartă amprenta locurilor încărcate cu energie, dar şi specialităţi culinare deosebite au atras oameni de toate vârstele.

Timp de două zile, centrul Capitalei a inspirat arome indiene. Condimentele tradiţionale i-au cucerit pe vizitatori.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aflat deja la a unsprezecea ediţia, Festivalul ''Namaste India'' şi-a aşteptat oaspeţii cu preparate specifice, cărora li s-a dus vestea în toată lumea.

Parada de sariuri, într-o explozie de culori, le-a cucerit definitiv pe doamne. Iubitorii culturii indiene au participat la cursuri de yoga, prezentări despre medicina tradiţionala - ayurveda -, dar au aflat şi câte ceva din astrologia vedică sau despre dialectele Indiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Arome și tradiții indiene, la Festivalul 'Namaste India' din București