Antena Meniu Search
x

Video Festivalul Awake 2021: Colaborare inedită între Viţa de Vie şi Filarmonica Târgu Mureş

Cel mai aşteptat festival al verii din Târgu Mureş a avut loc în acest weekend la Cetatea Medievală, în cadru restrâns. După ce pandemia a împiedicat desfăşurarea ediţiei cu numărul 4, din 2020, Festivalul Awake a revenit anul acesta cu multe surprize pentru iubitorii muzicii rock. Printre acestea, o colaborare inedită între trupa Viţa de Vie şi Flarmonica din Târgu Mureş.

de Redactia Observator

la 23.08.2021, 13:44

Vezi și

A fost o seară de neuitat la Cetatea din Târgu Mureş. Aproape 3 mii de iubitori ai muzicii rock au avut ocazia să petreacă pe ritmurile celor de la Viţa de Vie, dar şi pe acordurile muzicii simfonice.

Tânăr: Aici este Târgu Mureş. Muzică, iubire şi sentiment! Ascultaţi ce înseamnă muzică la Awake 2021. Extraordinar!

Tânără: Nu am fost la un concert de doi ani de zile, sunt fan Viţa de Vie. Vrem să ne simţim bine, să fim din nou cum a fost înainte de pandemie.

Accesul la festival s-a limitat la 3 mii de spectatori

Pe acelaşi subiect

Dacă anii trecuţi festivalul dura trei zile şi aduna între 6 şi 8 mii de spectatori pe seară, anul acesta evenimentul s-a desfăşurat în cadru restrâns. Organizatorii au avut la dispoziţie o singură seară de festival, iar accesul a fost limitat la 3 mii de spectatori. Chiar şi aşa, atmosfera a fost una aparte, datorită locaţiei inedite.

Laura Coroianu, directorul festivalului Awake: Anul acesta ne-am mutat cu festivalul nostru, cu festivalul Awake, din casa noastră , din Gorneşti, Domeniul Teleki, comuna Gorneşti, ne-am mutat în frumoasa cetate medievală din Târgu Mureş.

Obişnuiţii festivalului au fost încântaţi de noua locaţie şi nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul printr-o fotografie de grup. Înainte de marele concert, scena a fost încălzită de trupa de improvizaţie Funkers. Obişnuiţi ai festivalului, comedianţii au făcut deliciul publicului.

Cristi Bojan, trupă de improvizaţie Funkers: Anul ăsta am spus că nu putem să lipsim, pentru că Awake-ul a fost cel care ne-a dat naştere să zic aşa şi cel care ne-a ajutat să creştem şi ne-au găzduit întotdeauna.

Pe timpul zilei, festivalierii au avut la dispoziţie mai multe zone de distracţie şi petrecerea timpului liber, printre care o zonă de conferinţe, un bazar dar şi o expoziţii în care iubitorii de frumos au putut admira instalaţii de artă şi arhitectură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Festivalul Awake 2021: Colaborare inedită între Viţa de Vie şi Filarmonica Târgu Mureş