Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul care lovit mortal o fetiţă pe trecere, la Focşănei, ar fi primit dovadă de circulaţie. Oamenii sunt revoltaţi (Video)

Revoltă în comunitatea din Focşănei, după ce şoferul care a lovit mortal o fetiţă pe trecerea de pietoni ar fi primit dovadă de circulaţie pentru 15 zile.

de Cristian Ionescu

la 30.09.2019 , 22:15

Revoltă în comunitatea din Focşănei, după ce şoferul care a lovit mortal o fetiţă pe trecerea de pietoni ar fi primit dovadă de circulaţie pentru 15 zile.

Oamenii nu pot să conceapă ca un şofer care a provocat un accident mortal pe trecerea de pietoni să mai poată să conducă în continuare maşini, după accident.

Oamenii s-au revoltat pentru că autorul accidentului mortal de la Focşănei poate să circule în continuare cu maşina

Articolul continuă după reclamă

Deși accidentul de la Focșănei a fost provocat de un şofer chiar pe trecerea de pietoni, poliția este neputincioasă, întrucât până la finalizarea dosarului penal, oamenii legii sunt obligați să emită o dovadă de circulație, pentru șoferii implicați în accidente, potrivit informatiabuzaului.ro.

Permisul i-a fost reţinut, însă autorul accidentului mortal ar putea să circule în continuare în baza unei dovezi, care îi dă voie să facă acest lucru pentru următoarele 15 zile.

Alexia, o fetiţă de 10 ani, a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un şofer neatent şi care depăşise viteza admisă în localitate. Fata venea acasă, cu o sticlă de suc în braţe.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Şoferul care lovit mortal o fetiţă pe trecere, la Focşănei, ar fi primit dovadă de circulaţie. Oamenii sunt revoltaţi (Video)