Meniu
Search
x

Video Fii la înălţime! Donează pentru copiii cu nevoi şi poţi câştiga un zbor deasupra staţiunii Vatra Dornei

Turiștii care au ales să-şi petreacă minivacanţa de Rusalii în Vatra Dornei pot avea parte şi de o experienţă de neuitat. Pot admira întreaga staţiune cu peisajele de poveste de la înălţime. O asociaţie care se ocupă de copiii cu nevoi speciale organizează o tombolă, iar cei care donează pot câştiga zboruri cu un avion ultrauşor.

De Andreea Petrescu la 21.06.2021, 14:44
Vezi și
  • Din avion poate fi admirată întreaga staţiune cu peisajele de poveste.
  • Cine donează poate câştiga zboruri cu un avion ultrauşor.

Cei care aleg să facă o plimbare cu un avion ultraușor în Țara Dornelor, pot face asta în orice perioadă a anului. Trebuie doar să se prezinte la Aerodromul Floreni de lângă Vatra Dornei și să stabilească un moment al zilei potrivit pentru o astfel de plimbare. Se pot face plimbări de la 10 minute până la o oră, în funcție de cât își dorește fiecare turist să se plimbe și să admire toată această priveliște de poveste. Pot fi admirați, în zilele foarte senine, Munții Călimani și Vârful Giumalău. 

Astăzi, cei care sunt în Vatra Dornei și donează cel puțin 20 de lei, pot participa la o tombolă care își propune să strângă bani pentru o asociație care face terapie ocupațională cu copiii cu dizabilități. Cei care donează până la 15 lei, pot câștiga o plimbare cu tiroliana sau o plimbare cu caiacul pe râul Dorna.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Fii la înălţime! Donează pentru copiii cu nevoi şi poţi câştiga un zbor deasupra staţiunii Vatra Dornei