Antena Meniu Search
x

Doliu în familia lui Marius Țeicu. Patricia, fiica artistului, s-a stins din viaţă la scurt timp după ziua ei de naştere

Este doliu în familia marelui artist Marius Ţeicu. Unicul lui copil a murit la spitalul Fundeni, după doi ani de luptă cu boala. Părea chiar că a câştigat o bătălie, după transplantul medular de vara trecută. Patricia împlinise 41 de ani acum câteva zile, avea doi copii şi a crezut până în ultima clipă că va învinge.

Vezi și

Unicul copil al artistului a murit la spitalul Fundeni, după doi ani de luptă cu boala. Părea chiar că a câştigat o bătălie, după transplantul medular de vara trecută. Patricia împlinise 41 de ani acum câteva zile, avea doi copii şi a crezut până în ultima clipă că va învinge.

Marius Ţeicu a cântat împreuna cu Patricia de multe ori în faţa publicului larg. O adora, spun apropiaţii artistului. A fost tatăl care a trăit prin fiica lui.

De astăzi însă singurul copil al lui Marius Ţeicu nu mai este. Patricia era la terapie intensivă în spital, epuizată de o boală perfidă.

Ultimii doi ani au fost un chin. De la nişte banale pete pe piele, Patricia a ajuns la medic şi a primit un diagnostic crunt, o formă rară de leucemie.

Pe acelaşi subiect

Patricia avea doar 38 de ani când a început lupta pentru supravieţuire. Era soţie şi mamă a doi copii.

Patricia s-a stins în această dimineaţă, la institutul clinic Fundeni, locul în care, în ultimii doi ani, a stat mai mult decât acasă. Anul trecut, chiar de ziua ei, fata compozitorului a suferit un transplant medular despre care a avut convingerea, cel puţin pentru o vreme, că a reuşit să o scape de cumplita boală.

Singurul copil al lui Marius Ţeicu trecuse prin multe, până la transplant. A fost operată pe cord deschis, a fost paralizată pe partea stângă, dar niciodată nu şi-a pierdut optimismul. În tot acest timp, tatăl ei a dus crucea, împreună cu ea.

Singura dată când şi-a călcat pe inimă a fost când Patricia a avut nevoie disperată de sânge.

MARIUS ŢEICU, artist:

I-am văzut pe foarte mulţi copii şi ţi se rupe inima când îi vezi, mergeţi şi donaţi sânge, există centre în toată ţara, câteva minute durează, dar salvaţi o viaţă şi ce e mai frumos decât să salvezi o viaţă?

Patricia împlinise în urmă cu câteva zile 41 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Doliu în familia lui Marius Țeicu. Patricia, fiica artistului, s-a stins din viaţă la scurt timp după ziua ei de naştere