Antena Meniu Search
x

Seara surprizelor la "Chefi la cuțite"! Fiica lui Sorin Bontea vine să-i impresioneze pe jurați cu preparatul ei

Noul sezon ,,Chefi la cuţite" este cel al poveştilor. În această seară, Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor fi impresionaţi nu doar de preparate, ci şi de concurenţi.

Vezi și

Noul sezon ,,Chefi la cuţite" este cel al poveştilor. În această seară, Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor fi impresionaţi nu doar de preparate, ci şi de concurenţi. În spatele uşilor se ascund oameni cu destine care îi emoţionează până la lacrimi pe juraţi. Pentru Sorin Bontea, e o ediţie specială: chiar fiica sa vine să-şi testeze talentul, fără ca el să ştie.

Irina şi Andrei Strătilă sunt nevăzători, dar nimic nu-i împiedică să-şi urmeze pasiunea pentru gastronomie. Ea va încerca să-i impresioneze pe chefi cu un desert inedit: budincă de banane cu brânză de vaci. 

În vreme ce el va paria pe o porţie de coaste de porc la cuptor, marinate în cola. 

Cei doi gătesc acasă în fiecare zi, într-o bucătărie special amenajată.

Miruna Bontea a moştenit talentul tatălui său. La 15 ani, visează să ajungă cofetar.

Cu toate acestea, mărturiseşte că surpriza din această seară este o provocare imensă pentru ea.

Miruna Bontea, fiica lui Sorin Bontea: "Ei sunt foarte critici. Dacă aş lua cuţitul, asta ar însemna foarte mult pentru mine şi mi-ar dovedi că tata chiar vorbeşte serios când spune că am talent."

Etapa jurizării pe nevăzute nu le dă chefilor şansa să afle ce concurenţi se ascund în spatele uşilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Seara surprizelor la "Chefi la cuțite"! Fiica lui Sorin Bontea vine să-i impresioneze pe jurați cu preparatul ei